FAQ

Om u u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we onderstaand antwoord gegeven op enkele veel gestelde vragen. Door op onderstaande vraag te klikken kunt u direct het antwoord bekijken.

Ik wil graag een product bestellen. Hoe doe ik dit? Welke producten zijn er allemaal? Wat is de levertijd? Hoe verloopt de betaling? Kan ik een sample van een product ontvangen? Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland? Wat zijn de verzendkosten naar België? Kan mijn bestelling nog aangepast worden? Kan ik ook achteraf betalen? Kan ik met credit card betalen? Kan de factuur op 0% BTW voor de levering naar België?

Ik wil graag een product bestellen. Hoe doe ik dit?

Er zijn verschillende manieren om een product te bestellen, maar als u in een oogopslag een overzicht wilt van alle producten, klik dan op deze link

Welke producten zijn er allemaal?

Vadense levert cosmeticaproducten in 6 verschillende categorieën. Dit aantal zal in de toekomst nog toenemen

Wat is de levertijd?

Bij bestelling voor 16.00 uur heeft u het product vaak al de volgende werkdag in huis. Wij kunnen dit echter nooit 100% garanderen daar wij afhankelijk zijn van de service van Post.nl. De levering duurt nooit meer dan 2 werkdagen. Op maandag bezorgt Post.nl niet

Hoe verloopt de betaling?

De betaling verloopt in principe altijd vooraf. Nadat u een bestelling heeft geplaatst kunt u op de betreffende pagina aangeven hoe u wenst te betalen. Dit kan via iDeal/Bancontact/Mr. Cash, creditcard, PayPal of via overmaking.

Kan ik een sample van een product ontvangen?

Nee, helaas niet

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

Vadense rekent nooit verzendkosten voor haar producten

Wat zijn de verzendkosten naar België?

Vadense rekent nooit verzendkosten voor haar producten

Kan mijn bestelling nog aangepast worden?

Nee. Als u de bestelling wilt veranderen dan kunt u de eerste bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen. Dit moet u echter wel doen voordat u betaald. Na betaling kan er niets meer veranderd worden. Wilt u echter na betaling nog een product bestellen, geef dan een tweede bestelling op.

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, dit kan niet. Als u na levering van het product echter niet tevreden bent dan kunt u altijd uw geld terugkrijgen

Kan ik met credit card betalen?

Jazeker. Geef op het einde bij uw bestelling aan hoe u wilt betalen

Kan de factuur op 0% BTW voor de levering naar België?

Nee, dit kan alleen als u een ondernemer bent. Consumenten betalen 21% BTWtop