Vadense lanceert volledig natuurlijke anti hoofdluis shampoo

Hoofdluis elke dag shampoo             E 19,95 inclusief verzendkosten
 Zacht voor haar- en hoofdhuid
 Bestrijd en helpt het voorkomen van hoofdluis
 Handig wanneer er veel hoofdluis heerst
 Super milde shampoo
 Kan elke dag gebruikt worden
 Geen parabenen en synthetische kleur- en geurstoffen
 Geen synthetische conserveringsmiddelen

Vaak zie je na vakanties op scholen vaak een toename van het aantal gevallen van hoofdluis.
Zachte plantaardige Vadense anti hoofdluis shampoo is speciaal ontwikkeld om elke dag te gebruiken, juist voor kinderen.
De shampoo is een eenvoudig te gebruiken anti-hoofdluis shampoo, die luizen en neten doodt in slechts één enkele behandeling. De behandeling duurt slechts 10 minuten!
Gebruiksaanwijzing
Breng een ruime hoeveelheid aan op nat haar . Begin bij de nek en achter de oren. Shampoo laten schuimen en over het haar verdelen. 10 minuten laten inwerken en daarna uitspoelen.
Geeft het haar tevens kracht en maakt het makkelijker doorkambaar. Vanzelfsprekend zonder synthetische geurstoffen, siliconen, parabenen en andere chemische bestanddelen. Deze shampoo is zo mild dat het zelfs dagelijks gebruikt kan worden.
Het is raadzaam een anti luizenkam te gebruiken om te controleren of alle luizen dood zijn.
Geschikt voor dagelijks gebruik bij kinderen vanaf 2 jaar.
De shampoo is gebaseerd op natuurlijk neem-extract en heeft een klinisch bewezen fysische werking. Met het werkingsmechanisme van Vadense anti hoofdluis shampoo is resistentie niet mogelijk. De shampoo is gebaseerd op het actieve ingrediënt neemolie. Dit extract zorgt er voor dat de adembuizen van de luis verstopt raken waardoor de zuurstoftoevoer onderbroken wordt. De luis zal binnen enkele minuten stikken. Het extract zal tegelijkertijd de eitjes (neten) van de luis omhullen, met een verstikkend gevolg. Daarbij zal ook het beschermingsschild van het eitje worden opengebroken. De jonge luis uit het eitje zal het niet overleven. Hierdoor zorgt Vadense anti hoofdluis shampoo voor eliminatie van luizen en neten in slechts één behandeling.
Wetenschappelijke studie naar het effect van neem olie